
Huvitava maitsega ja kiirelt valmiv ahjukala. Serveeri kartulite või riisiga. Sobib suurepäraselt ka peolaual pakkumiseks.
KOOSTISAINED
500 g lõhefileed
50 g võid
2 sl sinepit
3 spl mett
1 tl soola
1/4 sidrunit
VALMISTUSJUHEND
1. Puhasta lõhefilee luudest.
2. Sega omavahel sulatatud või, sidrunimahl, mesi, sinep ja sool.
3. Pane kala fooliumi ja määri kalale pool segust.
4. Pane kala 200-kraadisesse ahju 10 minutiks.
5. Võta kala ahjust ja määri peale ülejäänud segust.
6. Hoia kala veel 10 minutit ahjus.
Serveeri kartulite või riisiga.
![]() | Telli pilt pildipangast failina või väljatrükitult. Fotod loodusest, asulatest ja hoonetest. Samuti makrofotod ja drooniga tehtud pildid. |
Vaata kõiki pilte » |